Bolig og ejendomsselskaber

Bolig og ejendomsselskaber

Stor erfaring med bolig og ejendomsselskaber

Hos Hougaard & Pihl El-teknik ApS servicerer vi mange ejendomsselskaber og butikscentre, der udgør en stor andel af vores faste kunder.

Vi sætter en lid i at udføre en god service og sørge for en høj kvalitet, og derfor står vi altid til rådighed for afhjælpning med fejl i elinstallationerne eller udførelse af nye. Vores gode ry for altid at stå til rådighed har givet os en stor erfaring med bl.a. bolig og ejendomsselskaber.

Måler strømmen på el-tavle

Men vi udfører opgaver for alle slags kunder

Selvom vi har en stor erfaring med bolig og ejendomsselskaber, servicerer vi alle slags kunder – både privatkunder, industrikunder, mindre og større erhvervskunder, offentlige institutioner og kommuner. Så længe vores kunder er placeret på Sjælland, er vi klar til at hjælpe. Der er ikke den opgave, der er for lille eller for stor til os, og vi stiller vores viden og råd til disposition i alle faser af processen, for at sikre det bedst mulige resultat for alle vores kunder.

Ligesom med bolig og ejendomsselskaber, lægger vi stor vægt på at tilbyde god service til vores kunder. Derfor står vi altid klar uden for normal arbejdstid, hvis der skulle opstå en fejl på en elinstallation. Lige meget hvilken form for kunde du er, er du altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud eller for at bestille os til en opgave.

Uforpligtende snak

Bolig og ejendomsselskaber har mange bygninger med et væld af elektriske installationer, der kræver vedligeholdelse og optimering. Vi tager os af alle disse installationer – lige fra hovedforsyningerne til dørtelefonerne, både indeni og uden for de enkelte lejligheder. Derudover indgår vi gerne som sparringspartner og rådgiver, hvis bolig og ejendomsselskaber skal have etableret nye anlæg, da tillid og tryghed betyder meget for os.

Hvis i brug for et fast elektrikerfirma til at efterse/lave nye installationer, kan vi kontaktes for at få en uforpligtende snak omkring, hvad vi kan gøre for jer.

Kvaliteten er altid i top

Hos os kan vores kunder altid stole på en høj kvalitet, da vi kun benytter kvalitetskomponenter fra anerkendte producenter.

Vores dygtige team af elektrikere og specialarbejdere er veluddannede, fordi de løbende tager relevante kurser og efteruddannelse. Derved er de altid på forkant med fremtidens intelligente løsninger og produkter, som i den grad kommer vores kunder til gode.

Ud over kvalitetskomponenter og yderst kompetente medarbejdere, måler vi også vores høje kvalitet på relevante certificeringer inden for elfaget. Vi er Cerfidan-certificerede. Dette betyder, at vores kvalitetsledelsessystem (KLS) er godkendt til autorisationskrævende arbejde, og lever op til gældende lovgivning fra Sikkerhedsstyrelsen.

Hvis du er nysgerrig på at høre mere om os, eller vil bestille os til en opgave, kan du kontakte os allerede i dag. Vi er altid klar på en uforpligtende snak.