Termografi

Af EL-tavler og EL-installationer

Termografi

Professionelt udført

Hougaard & Pihl El-Teknik udfører termografering af el-tavler og installationer. Vi har level 1 kursus i termografering, og kan derfor udføre professionel termografering og udarbejde en fyldestgørende rapport.

Ved at termografere dine installation, kan du forebygge følgende risici ved el-tavler og installationer:

  • Brand i el-tavlen
  • EL-nedbrud
  • Overophedning

Du kan altså undgå at stå uden el på et uheldigt tidspunkt, ligesom du kan undgå de ekstra omkostninger, der kan påløbe ved akutte reparationer og eventuelle følgeskader.

Smart installationer

Hvad er EL-termografering?

Termografering udføres med et termisk kamera, som opfanger el-installationernes infrarøde stråling. Kameraet omdanner disse stråler til et skærmbillede på kameraet, som vi kan aflæse og kortlægge evt. svagheder der måtte være.

Vores termiske kameraer er blandt markedets bedste, så vi altid kan levere de bedst mulige rapporter til vores kunder. Disse rapporter kan vores kunder bruge til at planlægge reparationer inden installationerne “står af”.

Med el-termografering kan du altså undgå akutte nedbrud.

Indhent et tilbud på termografi af dine installationer

Vil du høre mere om termografi af el-tavler og installationer? Så er du velkommen til kontakte os, så tager vi en helt uforpligtende snak om dit behov.

Vi hjælper kunder i Ringsted, Sorø, Slagelse og omegn.

Kvaliteten er altid i top

Hos os kan vores kunder altid stole på en høj kvalitet, da vi kun benytter kvalitetskomponenter fra anerkendte producenter.

Vores dygtige team af elektrikere og specialarbejdere er veluddannede, fordi de løbende tager relevante kurser og efteruddannelse. Derved er de altid på forkant med fremtidens intelligente løsninger og produkter, som i den grad kommer vores kunder til gode.

Ud over kvalitetskomponenter og yderst kompetente medarbejdere, måler vi også vores høje kvalitet på relevante certificeringer inden for elfaget. Vi er Cerfidan-certificerede. Dette betyder, at vores kvalitetsledelsessystem (KLS) er godkendt til autorisationskrævende arbejde, og lever op til gældende lovgivning fra Sikkerhedsstyrelsen.

Hvis du er nysgerrig på at høre mere om os, eller vil bestille os til en opgave, kan du kontakte os allerede i dag. Vi er altid klar på en uforpligtende snak.