Kvalitetsbevidst elektriker i Ringsted

Kvalitetsbevidst elektriker i Ringsted

Hougaard & Pihl El-teknik er dit elektrikerfirma, når du har brug for en elektriker i Ringsted. Vi leverer resultater i højeste kvalitet, når vi står for service af dine el-installationer.

Med os som din elektriker i Ringsted får du altid den bedste service. For at sikre den høje kvalitet af vores løsninger sørger vi for at benytte gode materialer, og vores medarbejdere har de nødvendige certificeringer og autorisationer.
El-faget er i løbende udvikling, og vi holder os derfor altid informeret omkring nye teknikker og lovgivning. Vores løsninger lever altid op til de høje kvalitetskrav, der er i dag.

Firmabil ankommet til opgave

Korrekt og alsidig service af el

Som din elektriker i Ringsted kan vi hjælpe med en række forskellige former for service af el-installationer. Vi tilbyder alt fra termografering til vedligeholdelse og installation. Med os som din elektriker i Ringsted, kan du altid få den hjælp, som der opstår behov for. Vi tilbyder eksempelvis service vedrørende følgende:

  • El-installationer
  • Industri­installationer
  • Varmepumper
  • Termografering
  • Energioptimering

Vedligeholdelse af el-installationer hos boligselskaber

Vi har flere års erfaring med el-service hos blandt andet bolig- og ejendomsselskaber og butikscentre. Vi tilbyder fleksible aftaler om service, og vi står altid til rådighed, når der sker fejl på dine el-installationer.

Vi tilbyder professionel el-service til alle kundetyper, og har du brug for en autoriseret elektriker i Ringsted, skal du ikke tøve med at kontakte os. Hvad end du ønsker et elektrikerfirma til en enkelt ydelse eller en fast aftale, står vi gerne til din rådighed.

Kontakt din elektriker i Ringsted

Skal vi hjælpe dig som din elektriker i Ringsted, er du velkommen til at ringe til os på telefon 57 61 57 12, så kan vi tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Tryghed og tillid er vægtet højt hos os, og du kan derfor forvente en tæt samarbejdspartner i Hougaard & Pihl El-teknik.

Kvaliteten er altid i top

Hos os kan vores kunder altid stole på en høj kvalitet, da vi kun benytter kvalitetskomponenter fra anerkendte producenter.

Vores dygtige team af elektrikere og specialarbejdere er veluddannede, fordi de løbende tager relevante kurser og efteruddannelse. Derved er de altid på forkant med fremtidens intelligente løsninger og produkter, som i den grad kommer vores kunder til gode.

Ud over kvalitetskomponenter og yderst kompetente medarbejdere, måler vi også vores høje kvalitet på relevante certificeringer inden for elfaget. Vi er Cerfidan-certificerede. Dette betyder, at vores kvalitetsledelsessystem (KLS) er godkendt til autorisationskrævende arbejde, og lever op til gældende lovgivning fra Sikkerhedsstyrelsen.

Hvis du er nysgerrig på at høre mere om os, eller vil bestille os til en opgave, kan du kontakte os allerede i dag. Vi er altid klar på en uforpligtende snak.