El-installationer

El-installationer

Vores speciale

Vi kan hjælpe dig med alt i generelle el-installationer – det er nemlig en af vores kernekompetencer.

Vi udfører vi alle former for el-installationer. Vi servicerer el-installationer fra vores base i Ringsted og på hele Sjælland. Der er ikke den opgave, der er for stor eller for lille til os. Vi udfører både mindre og større renoveringsopgaver både i eksisterende bygninger, i forbindelse med optimeringsprojekter samt ved nybyg.

El-installationer køkken

Vi lægger vægt på service

Vi lægger stor vægt på at tilbyde god service til vores kunder, og derfor står vi altid klar uden for normal arbejdstid, hvis der skulle opstå en fejl på din el-installation.

Vores dygtige team af elektrikere er veluddannede, og benytter kun kvalitetskomponenter fra anerkendte producenter. De er altid på forkant med udviklingen, fordi de løbende bliver uddannede gennem kurser og efteruddannelse. Derudover er vi Cerfidan-certificerede, hvor vores kvalitetsledelsessystem (KLS) er godkendt til autorisationskrævende arbejde, og lever op til gældende lovgivning fra Sikkerhedsstyrelsen. Derfor kan du i den grad forvente en høj kvalitet og en garanteret tryghed, hvis du vælger os til at servicere dine el-installationer.

Modernisering af dine el-installationer

Du kan opnå store besparelser med optimering af dine el-installationer. Ved en modernisering af gamle el-installationer lurer der store potentielle besparelser på energiregningen, der i sidste ende kan finansiere energioptimeringen. Nogle gange kan selv de små investeringer give store resultater.

Vi lægger vægt på at stille vores viden til rådighed for både vores privatkunder og erhvervskunder. Vi rådgiver i alle muligheder med nye el-installationer, herunder muligheden for tilskud og fradrag ved energioptimerende renoveringer. Derudover er nye el-installationer eller en modernisering af de eksisterende en mere sikker og tidssvarende løsning, der i mange tilfælde også forskønner bygningens æstetiske indre. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kvaliteten er altid i top

Hos os kan vores kunder altid stole på en høj kvalitet, da vi kun benytter kvalitetskomponenter fra anerkendte producenter.

Vores dygtige team af elektrikere og specialarbejdere er veluddannede, fordi de løbende tager relevante kurser og efteruddannelse. Derved er de altid på forkant med fremtidens intelligente løsninger og produkter, som i den grad kommer vores kunder til gode.

Ud over kvalitetskomponenter og yderst kompetente medarbejdere, måler vi også vores høje kvalitet på relevante certificeringer inden for elfaget. Vi er Cerfidan-certificerede. Dette betyder, at vores kvalitetsledelsessystem (KLS) er godkendt til autorisationskrævende arbejde, og lever op til gældende lovgivning fra Sikkerhedsstyrelsen.

Hvis du er nysgerrig på at høre mere om os, eller vil bestille os til en opgave, kan du kontakte os allerede i dag. Vi er altid klar på en uforpligtende snak.