OPSÆTNING AF SOLCELLEANLÆG

Til gavn for både dig og miljøet

OPSÆTNING AF SOLCELLEANLÆG

HVORFOR OPSÆTTE SOLCELLER?

I Hougaard & Pihl har vi stor erfaring inden for installation af solcelleanlæg i forskellige størrelser. Vi står derfor klar til at rådgive og vejlede dig, således at du ender med den rette løsning, som passer perfekt til dine ønsker og behov. Der findes en række fordele når du vælge at opsætte et solcelleanlæg på din ejendom. Blandt andet vil du opleve at et solcelleanlæg:

  • Sparer miljøet for CO2 udledning
  • Fremadrettet giver en besparelse på elregningen
  • Er støjfri
  • Har en lang levetid
  • Kan integreres på både tag- og facadebeklædningen

Uanset hvor du ønsker at få opsat dit nye solcelleanlæg, så står vi i Hougaard & Pihl klar til at hjælpe dig med at løfte opgaven.

FIND DEN OPTIMALE PLACERING TIL DIT SOLCELLEANLÆG

Placeringen af dit kommende solcelleanlæg betyder utroligt meget. Hvis ikke dine solceller får tilstrækkeligt med sollys, vil du ikke få det optimale ud af dem. Hvis der eksempelvis er bare en smule skygge, eller anlægget ikke har den korrekte retning, så kan du i værste fald ikke få udnyttet dit solcelleanlæg optimalt og risikerer dermed at forlænge tilbagebetalingstiden. Tøv derfor ikke med at tage os med på råd, når du skal have hjælp til opsætning af solcelleanlæg. Vores erfaring og ekspertise er din garanti for et godt resultat hver eneste gang.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ OPSÆTNING AF SOLCELLER

Ønsker du at få monteret solceller på tag, stativer eller andet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har stor erfaring og kan også rådgive dig om den optimale placering af dine nye solceller. Du kan kontakte os på telefon 57 61 57 12 eller ved at sende os en e-mail på tilbud@hogp.nu. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse.

Kvaliteten er altid i top

Hos os kan vores kunder altid stole på en høj kvalitet, da vi kun benytter kvalitetskomponenter fra anerkendte producenter.

Vores dygtige team af elektrikere og specialarbejdere er veluddannede, fordi de løbende tager relevante kurser og efteruddannelse. Derved er de altid på forkant med fremtidens intelligente løsninger og produkter, som i den grad kommer vores kunder til gode.

Ud over kvalitetskomponenter og yderst kompetente medarbejdere, måler vi også vores høje kvalitet på relevante certificeringer inden for elfaget. Vi er Cerfidan-certificerede. Dette betyder, at vores kvalitetsledelsessystem (KLS) er godkendt til autorisationskrævende arbejde, og lever op til gældende lovgivning fra Sikkerhedsstyrelsen.

Hvis du er nysgerrig på at høre mere om os, eller vil bestille os til en opgave, kan du kontakte os allerede i dag. Vi er altid klar på en uforpligtende snak.