Installation af ladestandere udført af eksperter

Komplet installation af ladestander

Installation af ladestandere udført af eksperter

Ladestanderinstallation
fra A til Z

Når du vælger at lade os varetage installationen af din ladestander, så er vi med dig hele vejen. Vi hjælper både med grundig rådgivning før installationen, kabelføring til ladestanderen samt tilkobling og test af ladestanderen før vi kører igen.

På den måde er du sikret et holdbart resultat i høj kvalitet, med os som din el-installatør. Uanset om du er privatkunde, erhverv, forening eller institution, så står vi klar til at hjælpe dig med installation af ladestander.

Kompetent rådgivning til ladestander

Når du tager kontakt til os, sørger vi for at du får den rådgivning og vejledning du har brug for. Vores rådgivning er altid baseret på vores ekspertise og på hvad der giver bedst mening for dig. Rådgivningen omfatter blandt andet hjælp til optimal placering, anbefaling af hvilken løsning der passer dig bedst samt en gennemgang af de forholdsregler du bør tage, for at forlænge levetiden mest muligt.

Kvalitetsbevidst elektriker med stor erfaring

I Hougaard & Pihl El-teknik har vi et stort fokus på at yde en god service og arbejde udført i høj kvalitet. Vores elektrikere holder sig alle løbende opdateret på de nyeste trends og tendenser i branchen. Det sker blandt andet via relevante kurser, efteruddannelse og certificeringer.

Derudover er vi Cerfidan-certificerede, hvilket betyder at vores kvalitetsledelsessystem (KLS) er godkendt til autorisationskrævende arbejde, og lever op til gældende lovgivning fra Sikkerhedsstyrelsen. På den måde er du som kunde sikret et resultat som lever op til de eksisterende sikkerhedskrav og regler.

Få et uforpligtende tilbud på installation af ladestander

Ønsker du at få installeret en ladestander ved din bolig, arbejdsplads eller lignende. Så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på installation af en ladestander. Du kan kontakte os på telefon 57 61 57 12 eller sende en e-mail på tilbud@hogp.nu. Så besvare vi din henvendelse hurtigst muligt.

Kvaliteten er altid i top

Hos os kan vores kunder altid stole på en høj kvalitet, da vi kun benytter kvalitetskomponenter fra anerkendte producenter.

Vores dygtige team af elektrikere og specialarbejdere er veluddannede, fordi de løbende tager relevante kurser og efteruddannelse. Derved er de altid på forkant med fremtidens intelligente løsninger og produkter, som i den grad kommer vores kunder til gode.

Ud over kvalitetskomponenter og yderst kompetente medarbejdere, måler vi også vores høje kvalitet på relevante certificeringer inden for elfaget. Vi er Cerfidan-certificerede. Dette betyder, at vores kvalitetsledelsessystem (KLS) er godkendt til autorisationskrævende arbejde, og lever op til gældende lovgivning fra Sikkerhedsstyrelsen.

Hvis du er nysgerrig på at høre mere om os, eller vil bestille os til en opgave, kan du kontakte os allerede i dag. Vi er altid klar på en uforpligtende snak.