Industriinstallationer

Industriinstallationer

Vi er klar

Vi servicere flere større industrier, alt fra vedligeholdelse af el installationerne, til akut fejlfinding og professionel problemløsning.

Vi udfører også installationer til nye maskinanlæg, samt ændring af eksisterende. Vi er klar til alle udfordringer i forbindelse med industri installationer, her under energioptimering af produktions bygninger, kontorbygninger m.m. Vi har professionelle produkter inden for LED belysning, og kan projektere belysningen fra start til slut produkt.

Medarbejdere planlægger dagens opgave

Kvaliteten er altid i top

Hos os kan vores kunder altid stole på en høj kvalitet, da vi kun benytter kvalitetskomponenter fra anerkendte producenter.

Vores dygtige team af elektrikere og specialarbejdere er veluddannede, fordi de løbende tager relevante kurser og efteruddannelse. Derved er de altid på forkant med fremtidens intelligente løsninger og produkter, som i den grad kommer vores kunder til gode.

Ud over kvalitetskomponenter og yderst kompetente medarbejdere, måler vi også vores høje kvalitet på relevante certificeringer inden for elfaget. Vi er Cerfidan-certificerede. Dette betyder, at vores kvalitetsledelsessystem (KLS) er godkendt til autorisationskrævende arbejde, og lever op til gældende lovgivning fra Sikkerhedsstyrelsen.

Hvis du er nysgerrig på at høre mere om os, eller vil bestille os til en opgave, kan du kontakte os allerede i dag. Vi er altid klar på en uforpligtende snak.