Lokal og kompetent elektriker i Sorø

Lokal og kompetent elektriker i Sorø

Hos Hougaard & Pihl El-teknik bliver du mødt af en autoriseret elektriker i Sorø til enhver type el-opgaver. Vi løser opgaver i alle omfang, og vi kan altid finde en professionel løsning til dig.

Når vi varetager opgaven, er vi med gennem hele projektet. Vi forlader ikke projektet, før du er tilfreds med den færdige løsning. Vi sørger for, at du får grundig vejledning og rådgivning, og vi udfører ligeledes en grundig kvalitetskontrol for at sikre vores løsning. Vi tilbyder en række ydelser indenfor vores fag, og vores elektriker i Sorø kan blandt andet hjælpe dig med nedenstående:

  • Gennemgang af el-installationer
  • Installation af varmepumper
  • Service af industriinstallationer
  • Termografering af el-tavler
El-installationer i køkken

Reparation og service af el-installationer

Vi er i stand til at vedligeholde og montere enhver type el-installation. Både i forbindelse med installation af el i nybyggeri, samt ved renovering af el i ældre ejendomme, finder du hos os en elektriker i Sorø, som kan løfte opgaven.

I tilfælde af, at der opstår fejl på en el-installation, er vores elektriker i Sorø klar til at udbedre fejlen. Vi udfører en dybdegående fejlfinding, hvor vi kortlægger de fejl, som der måtte være. Vi har flere års erfaring med reparationer af el-installationer, hvorfor vi med sikkerhed også kan hjælpe dig.

Elektriker med speciale i energioptimering

Hos Hougaard & Pihl El-teknik finder du en elektriker i Sorø, som er specialiseret i energioptimering. Ved energioptimering sørger vi for, at dine installationer er sikre og tidssvarende. Ofte er der store besparelser at hente ved at optimere energiforbruget. Da vi er Cerfidan-certificerede, er du altid garanteret, at vores arbejde lever op til Sikkerhedsstyrelsens kvalitetskrav.

Få en aftale med din elektriker i Sorø

Har du brug for en elektriker i Sorø, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om opgaven. Vi rådgiver gerne og kommer med et tilbud på den specifikke opgave. Du kan ringe til os på telefon 57 61 57 12.

Kvaliteten er altid i top

Hos os kan vores kunder altid stole på en høj kvalitet, da vi kun benytter kvalitetskomponenter fra anerkendte producenter.

Vores dygtige team af elektrikere og specialarbejdere er veluddannede, fordi de løbende tager relevante kurser og efteruddannelse. Derved er de altid på forkant med fremtidens intelligente løsninger og produkter, som i den grad kommer vores kunder til gode.

Ud over kvalitetskomponenter og yderst kompetente medarbejdere, måler vi også vores høje kvalitet på relevante certificeringer inden for elfaget. Vi er Cerfidan-certificerede. Dette betyder, at vores kvalitetsledelsessystem (KLS) er godkendt til autorisationskrævende arbejde, og lever op til gældende lovgivning fra Sikkerhedsstyrelsen.

Hvis du er nysgerrig på at høre mere om os, eller vil bestille os til en opgave, kan du kontakte os allerede i dag. Vi er altid klar på en uforpligtende snak.