Hougaard & Pihl

Hougaard & Pihl

Firma med mange års erfaring

Hos Hougaard & Pihl El-teknik ApS udfører vi arbejde inden for industri, mellemstore entrepriser og nybyg både for privatkunder og erhvervskunder.

Vi blev etableret den 16.06.2008, hvor vi opkøbte elfirmaet Elinstallatør Herluf Larsen, der havde to ansatte. Herluf Larsen havde på det tidspunkt eksisteret i ca. 30 år.

Nu er vi to ejere; Direktør og elinstallatør Tim Hougaard og Direktør Claus Pihl. Vi har begge stor erfaring inden for elfaget, som altid har været vores hovedbeskæftigelse. Derudover har vi en medarbejderstab på mellem 10-12 mand, der består af elektrikere, specialarbejdere og lærlingen.

Siden opkøbet af Herluf Larsen har Hougaard & Pihl El-Teknik ApS oplevet en forrygende fremgang. Vi har gennemgået en udvikling og en vækst, som vi er meget stolte af. I 2013 blev vi belønnet for denne udvikling, da vi modtog den prestigefyldte Gazelle pris.

Holdet bag Hougaard og pihl El-teknik

Kvaliteten er altid i top

Hos os kan vores kunder altid stole på en høj kvalitet, da vi kun benytter kvalitetskomponenter fra anerkendte producenter. Vores dygtige team af elektrikere og specialarbejdere er veluddannede, fordi de løbende tager relevante kurser og efteruddannelse. Derved er de altid på forkant med fremtidens intelligente løsninger og produkter, som i den grad kommer vores kunder til gode.

Ud over kvalitetskomponenter og yderst kompetente medarbejdere, måler vi også vores høje kvalitet på relevante certificeringer inden for elfaget. Vi er Cerfidan-certificerede. Dette betyder, at vores kvalitetsledelsessystem (KLS) er godkendt til autorisationskrævende arbejde, og lever op til gældende lovgivning fra Sikkerhedsstyrelsen.

Hvis du er nysgerrig på at høre mere om os, eller vil bestille os til en opgave, kan du ringe eller skrive til os her på siden. Vi er altid klar på en uforpligtende snak.

Hougaard & Pihl logo på facaden og firmabil