EL-entreprise

I Ringsted og omegn

El-entreprise

Vi er dine specialister

Hos Hougaard & Pihl er vi specialister i el-entreprise. Skal du have ombygget din bolig eller skal der bygges helt nyt?

Så kan vi stå for at du får den optimale løsning med alle dine el-installationer.

Vi har mange års erfaring med el-entreprise og udfører både større og mindre opgaver på hele Sjælland. Vi kører fra vores base i Ringsted og hjælper gerne både erhvervs- og privatkunder med en effektiv el-entreprise.

Gennemgang af plantegning

Kvalitetsbevidste løsninger

Vi vægter altid kvalitet meget højt i vores arbejde. Vi vil gerne levere resultater som holder i mange år – derfor bruger vi udelukkende de bedste materialer når vi udfører en el-entreprise hos dig. Vi sørger for at alt fra belysning, til EDB-installationer og andre elektroniske installationer har den mest optimale og energirigtige løsning.

Vi er vant til at klare en stor vifte af forskellige typer opgaver. Gennem vores mange års erfaring har vi også fået os en masse gode samarbejdspartnere – vi kan derfor også hjælpe dig med at finde gode håndværkere til resten af entreprisen.

Vi er med hele vejen ved El-entreprise

Når du vælger os til at stå for el-entreprise hos dig er vi med hele vejen. Lige fra et indledende og uforpligtende møde med vejledning og rådgivning om den bedste løsning til implementering af de nye el-løsninger og efterfølgende vedligeholdelse.

Kontakt os for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en el-entreprise.

Kvaliteten er altid i top

Hos os kan vores kunder altid stole på en høj kvalitet, da vi kun benytter kvalitetskomponenter fra anerkendte producenter.

Vores dygtige team af elektrikere og specialarbejdere er veluddannede, fordi de løbende tager relevante kurser og efteruddannelse. Derved er de altid på forkant med fremtidens intelligente løsninger og produkter, som i den grad kommer vores kunder til gode.

Ud over kvalitetskomponenter og yderst kompetente medarbejdere, måler vi også vores høje kvalitet på relevante certificeringer inden for elfaget. Vi er Cerfidan-certificerede. Dette betyder, at vores kvalitetsledelsessystem (KLS) er godkendt til autorisationskrævende arbejde, og lever op til gældende lovgivning fra Sikkerhedsstyrelsen.

Hvis du er nysgerrig på at høre mere om os, eller vil bestille os til en opgave, kan du kontakte os allerede i dag. Vi er altid klar på en uforpligtende snak.