Erfaren elektriker i Hvalsø

Erfaren elektriker i Hvalsø

Har du brug for en autoriseret elektriker i Hvalsø, kan vi hos Hougaard & Pihl El-teknik hjælpe dig. Vi er et alsidigt elektrikerfirma, som tilbyder en række ydelser indenfor el-faget.

Vi beskæftiger et stærkt hold af faglært elektrikere, som er certificerede og autoriserede indenfor service og montering af el-installationer. Med os som dit elektrikerfirma, får du en elektriker i Hvalsø, som tager ansvar for, at opgaven løses på bedste vis. Gennem løbende efteruddannelse sørger vi for, at vi har de bedste forudsætninger for at levere kvalitetssikre og holdbare løsninger. Vi tilbyder eksempelvis service og installation af nedenstående:

  • Varmepumper
  • El-installationer
  • El-tavler
  • Industriinstallationer
Adgangskontrol med nøgle

Autoriseret installatør til el-tjek

Jævnligt er det nødvendigt at få udført et el-tjek for at sikre, at alle el-installationer i din ejendom lever op til de gældende krav om sikkerhed. Som autoriseret el-installatør kan vi gennemgå dine el-installationer, således din elinstallationsrapport fortsat er gældende og gyldig.

Når vi udfører et professionelt el-tjek i din ejendom, sikrer vi, at alle installationer er både funktionsdygtige og sikre. Er der fejl eller mangler, kommer vi gerne med et tilbud på en udbedring af fejlen. Har du brug for en elektriker i Hvalsø til at udføre et el-tjek, kan du kontakte os.

Elektriker med kendskab til industriinstallationer

Skal du have serviceret eller installeret el-installationer til industri af en elektriker i Hvalsø, kan vi løfte opgaven. Vi har et dybt kendskab til en række forskellige industriinstallationer.

Vi udfører både service, vedligehold og installation, og derudover kan vi også tilbyde energioptimering af el-installationer. Ved energioptimering af industriinstallationer er det ofte muligt at minimere energiforbruget betydeligt. Vi besigtiger gerne din opgave med henblik på et tilbud på en energioptimerende løsning.

Bestil et el-tjek hos din elektriker i Hvalsø

Du er velkommen til at ringe til vores elektriker i Hvalsø på telefon 57 61 57 12. Vi tager gerne en uforpligtende snak om projektet, og du kan ligeledes lave en aftale om et el-tjek.

Kvaliteten er altid i top

Hos os kan vores kunder altid stole på en høj kvalitet, da vi kun benytter kvalitetskomponenter fra anerkendte producenter.

Vores dygtige team af elektrikere og specialarbejdere er veluddannede, fordi de løbende tager relevante kurser og efteruddannelse. Derved er de altid på forkant med fremtidens intelligente løsninger og produkter, som i den grad kommer vores kunder til gode.

Ud over kvalitetskomponenter og yderst kompetente medarbejdere, måler vi også vores høje kvalitet på relevante certificeringer inden for elfaget. Vi er Cerfidan-certificerede. Dette betyder, at vores kvalitetsledelsessystem (KLS) er godkendt til autorisationskrævende arbejde, og lever op til gældende lovgivning fra Sikkerhedsstyrelsen.

Hvis du er nysgerrig på at høre mere om os, eller vil bestille os til en opgave, kan du kontakte os allerede i dag. Vi er altid klar på en uforpligtende snak.