Energioptimering

Energioptimering

ENERGIOPTIMER DIN BOLIG

Hvad vil det sige at energioptimere boligen? Med en energioptimering sørger vi for, at boligens samlede energiforbrug bliver reduceret, således at du opnår en besparelse på din elregning. Energioptimering kan bl.a. indbefatte: 

  • Gennemgang af elinstallationer og belysning
  • Installation/optimering af varmepumpe
  • Installation af solceller

Vi har altid stort fokus på kvalitet, og tilbyder grundig rådgivning med udgangspunkt i netop din boligsituation. Kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende snak.

Installation af udendørs belysning

RÅDGIVNING I SÆRKLASSE

Ingen boliger er ens. Derfor tilbyder vi altid skræddersyet rådgivning, når du har brug for at vide, hvordan du kan energioptimere dit hjem. Udover boligens indretning og nuværende installationer er dine behov unikke – derfor tilbyder vi en omfattende konsultation, hvor vi analyserer dit nuværende energiforbrug, identificerer områder, hvor der kan gøres energibesparelser men også rådfører os med, hvad dine behov er. 

Med vores ekspertise og erfaring inden for energioptimering i bagagen får du en skræddersyet plan, tilpasset din bolig samt et uforpligtende tilbud på, hvad optimeringerne vil koste. Vi vejleder også om de forskellige ting du selv kan gøre som at installere energieffektive teknologier og produkter, der kan hjælpe med at reducere energiforbruget i dit hjem – f.eks. installation af LED pærer, udskiftning af køleskab m.m.

KONTAKT OS OG FÅ HJÆLP TIL ENERGIOPTIMERING AF DINE EL INSTALLATIONER

Ønsker du at få gennemgået dine el installationer i hjemmet, så tøv ikke med at kontakte os. Grundet vores store erfaring og ekspertise kan vi hjælpe dig med at sikre et lavere energiforbrug på dine el installationer. Ønsker du et besøg af vores kompetente fagfolk, så tøv ikke med at kontakte os. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 57 61 57 12 eller ved at sende os en e-mail på tilbud@hogp.nu. Så vender vi hurtigst muligt tilbage med en besvarelse på din henvendelse.

Kvaliteten er altid i top

Hos os kan vores kunder altid stole på en høj kvalitet, da vi kun benytter kvalitetskomponenter fra anerkendte producenter.

Vores dygtige team af elektrikere og specialarbejdere er veluddannede, fordi de løbende tager relevante kurser og efteruddannelse. Derved er de altid på forkant med fremtidens intelligente løsninger og produkter, som i den grad kommer vores kunder til gode.

Ud over kvalitetskomponenter og yderst kompetente medarbejdere, måler vi også vores høje kvalitet på relevante certificeringer inden for elfaget. Vi er Cerfidan-certificerede. Dette betyder, at vores kvalitetsledelsessystem (KLS) er godkendt til autorisationskrævende arbejde, og lever op til gældende lovgivning fra Sikkerhedsstyrelsen.

Hvis du er nysgerrig på at høre mere om os, eller vil bestille os til en opgave, kan du kontakte os allerede i dag. Vi er altid klar på en uforpligtende snak.