Energioptimering

Energioptimering

Industriinstallationer er en af vores kerneområder

Hos Hougaard & Pihl El-teknik ApS servicerer vi flere større industrier med alt fra vedligeholdelse af elinstallationer, til akut fejlfinding og professionel problemløsning.

Vi udfører også installationer på nye maskinanlæg samt ændring af eksisterende. Vi lægger meget vægt på kvalitet, og derfor er vi altid på forkant med fremtidens intelligente løsninger inden for el, som kan komme industrierne til gode. Denne viden opnår vores dygtige team af elektrikere gennem videreuddannelse og relevante kurser.

Installation af udendørs belysning

Vi er certificerede

Vi Cerfidan-certificerede, hvilket betyder, at vores kvalitetsledelsessystem (KLS) er godkendt til autorisationskrævende arbejde, og lever op til gældende lovgivning fra Sikkerhedsstyrelsen. Derfor kan vi levere en høj kvalitet og en garanteret tryghed, når industri og erhvervskunder vælger os til at servicere industriinstallationer. Vi er altid klar til alle udfordringer i forbindelse med industriinstallationer, herunder energioptimering af produktionsbygninger, kontorbygninger og lign.

Energioptimering ved industriinstallationer

En energioptimering er ofte af foretrække for industri og erhvervskunder, fordi det er en langt mere sikker og tidssvarende løsning samtidig med, at der ofte er store besparelser at hente på energiforbruget. Vi er en seriøs samarbejdspartner, der går op i at rådgive vores kunder inden for de bedste løsninger efter en gennemgang af energiforbruget. Selvom en energioptimering er en lukrativ løsning for mange industrier, er det også en lang proces. Derfor projekterer vi industriinstallationerne fra start til slut med komplet rådgivning, professionelle og energivenlige produkter, installation og service. Dette gør vi, så processen bliver så ubesværet for vores kunder som muligt.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få en uforpligtende snak omkring, hvad vi kan gøre for din industri eller erhvervsbygning.

Kvaliteten er altid i top

Hos os kan vores kunder altid stole på en høj kvalitet, da vi kun benytter kvalitetskomponenter fra anerkendte producenter.

Vores dygtige team af elektrikere og specialarbejdere er veluddannede, fordi de løbende tager relevante kurser og efteruddannelse. Derved er de altid på forkant med fremtidens intelligente løsninger og produkter, som i den grad kommer vores kunder til gode.

Ud over kvalitetskomponenter og yderst kompetente medarbejdere, måler vi også vores høje kvalitet på relevante certificeringer inden for elfaget. Vi er Cerfidan-certificerede. Dette betyder, at vores kvalitetsledelsessystem (KLS) er godkendt til autorisationskrævende arbejde, og lever op til gældende lovgivning fra Sikkerhedsstyrelsen.

Hvis du er nysgerrig på at høre mere om os, eller vil bestille os til en opgave, kan du kontakte os allerede i dag. Vi er altid klar på en uforpligtende snak.