Varmepumper

Varmepumper

Hvad er en varmepumpe?

Hos Hougaard & Pihl El-teknik ApS monterer vi varmepumper.

Ved at investere i en varmepumpe kan det halvere din nuværende varmeregning, samt øge vurderingen af din ejendom i forbindelse med salg.
Varmepumpen indsamler den varme, som solen afgiver via luft, søer eller jord.
Varmeindsamlingen foregår også om vinteren, trods solens få stråler. Selvom der eksempelvis til vinter er en lavere udendørs temperatur, er der forsat store energimængder i luft og jord.
Varmepumpen er derfor mere miljøvenlig end eksempelvis gas- og oliefyr.

Den består af to dele, en indendørs del og en udendørs del.
Da den kan støje, vælger de fleste at anbringe den indendørs del i et rum, der ikke bliver brugt så ofte.

Kabler til el-installationer

Kvaliteten er altid i top

Hos os kan vores kunder altid stole på en høj kvalitet, da vi kun benytter kvalitetskomponenter fra anerkendte producenter.

Vores dygtige team af elektrikere og specialarbejdere er veluddannede, fordi de løbende tager relevante kurser og efteruddannelse. Derved er de altid på forkant med fremtidens intelligente løsninger og produkter, som i den grad kommer vores kunder til gode.

Ud over kvalitetskomponenter og yderst kompetente medarbejdere, måler vi også vores høje kvalitet på relevante certificeringer inden for elfaget. Vi er Cerfidan-certificerede. Dette betyder, at vores kvalitetsledelsessystem (KLS) er godkendt til autorisationskrævende arbejde, og lever op til gældende lovgivning fra Sikkerhedsstyrelsen.

Hvis du er nysgerrig på at høre mere om os, eller vil bestille os til en opgave, kan du kontakte os allerede i dag. Vi er altid klar på en uforpligtende snak.