Varmepumper

Varmepumper

PROFESSIONEL MONTERING AF VARMEPUMPE

Levering og montering af varmepumper i høj kvalitet

I Hougaard & Pihl har vi stor erfaring med levering og montering af varmepumpe og kan derfor hjælpe dig uanset om du skal have installeret en luft/luft eller luft/vand varmepumpe. Skifter du din nuværende varmekilde ud med en varmepumpe, er der flere fordele at hente. Blandt andet vil du med en varmepumpe opleve at:

  • Du sparer penge på elregningen
  • Den udleder langt mindre CO2 end opvarmning med olie og naturgas
  • Den kræver minimal vedligeholdelse
  • Den ikke løbende har behov for brændsel, olie eller træpiller

Tøv ikke med at kontakte os hos, hvis du ønsker hjælp til montering af varmepumpe.

Hele holdet fra Hougaard & Pihl El-teknik ApS

HVAD ER EN VARMEPUMPE?

Hos Hougaard & Pihl El-teknik ApS monterer vi både luft/luft og luft/vand varmepumper.

Ved at investere i en varmepumpe kan det halvere din nuværende varmeregning, samt øge vurderingen af din ejendom i forbindelse med salg.

Varmepumpen indsamler den varme, som solen afgiver via luft, søer eller jord.

Varmeindsamlingen foregår også om vinteren, trods solens få stråler. Selvom der eksempelvis til vinter er en lavere udendørs temperatur, er der fortsat store energimængder i luft og jord.

Varmepumpen er derfor mere miljøvenlig end eksempelvis gas- og oliefyr.

Den består af to dele, en indendørs del og en udendørs del.

Da den kan støje, vælger de fleste at anbringe den indendørs del i et rum, der ikke bliver brugt så ofte.

FÅ ET SKRÆDDERSYET TILBUD PÅ MONTERING AF VARMEPUMPER

Ønsker du at skifte din nuværende varmekilde ud med enten en luft/luft eller luft/vand varmepumpe? I Hougaard & Pihl er vi eksperter i varmepumpe montage og kan derfor også tilbyde kompetent rådgivning i forbindelse med valg af model, placering og antal, så du ender med en løsning, som dækker alle dine ønsker og behov. Kontakt os på telefon 57 61 57 12 eller send os en mail på tilbud@hogp.nu. Så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.

Kvaliteten er altid i top

Hos os kan vores kunder altid stole på en høj kvalitet, da vi kun benytter kvalitetskomponenter fra anerkendte producenter.

Vores dygtige team af elektrikere og specialarbejdere er veluddannede, fordi de løbende tager relevante kurser og efteruddannelse. Derved er de altid på forkant med fremtidens intelligente løsninger og produkter, som i den grad kommer vores kunder til gode.

Ud over kvalitetskomponenter og yderst kompetente medarbejdere, måler vi også vores høje kvalitet på relevante certificeringer inden for elfaget. Vi er Cerfidan-certificerede. Dette betyder, at vores kvalitetsledelsessystem (KLS) er godkendt til autorisationskrævende arbejde, og lever op til gældende lovgivning fra Sikkerhedsstyrelsen.

Hvis du er nysgerrig på at høre mere om os, eller vil bestille os til en opgave, kan du kontakte os allerede i dag. Vi er altid klar på en uforpligtende snak.