El-tjek

El-tjek giver dig sikker viden

For at din elinstallationsrapport er gyldig skal et el-tjek udføres af en autoriseret el-installatør.

Det er der hvor vi kan være behjælpelige. Når vi udfører et el-tjek hos dig gennemgår vi dine elektriske installationer. Vi gennemgår dem for at sikre at de er fuldt funktionsdygtige – altså både om de virker praktisk og om de lever op til alle sikkerhedsmæssige krav.

Skulle vi under vores el-tjek opdage installationer som ikke er funktionsdygtige hjælper vi selvfølgelig både med grundig vejledning og udbedring så du kan opnå den optimale løsning.

El-installationer i køkken

Få tjekket EL ved en ejendomshandler

Fra 1. maj 2012 er det lovpligtigt at få lavet et el-tjek i forbindelse med hushandler, hvor der skal tegnes en ejerskifteforsikring. Et el-tjek er en gennemgang af boligens el-installationer, hvor de tilgængelige installationer undersøges.

Et eleftersyn sikrer, at begge parter i en bolighandel opnår vished for el-installationernes elsikkerhedsmæssige tilstand. Ved at vælge os til at udføre dit eleftersyn er du sikker på, at eleftersynet bliver udført af en kvalificeret og erfaren fagspecialist.

Hvis eleftersynet påviser, at der er ulovlige elinstallationer i boligen eller funktionssvigt, kan vi desuden give et overslag eller et skøn på prisen for at udbedre forholdene.

Bestil et el-tjek hos os i dag

Vi kører ud og laver el-tjek i Ringsted, Borup, Sorø og omegn. Vi laver tjekket af alle ejendomstyper. Så om det er en lejlighed, et hus eller et kontor kan vi hjælpe dig. Derudover er vi medlem af TEKNIQ som er din sikkerhed for at vi leverer arbejde i høj kvalitet.

Kontakt os for at få et godt tilbud. Vi ser frem til at hjælpe dig til sikkerhed omkring dine el-installationer.

Kvaliteten er altid i top

Hos os kan vores kunder altid stole på en høj kvalitet, da vi kun benytter kvalitetskomponenter fra anerkendte producenter.

Vores dygtige team af elektrikere og specialarbejdere er veluddannede, fordi de løbende tager relevante kurser og efteruddannelse. Derved er de altid på forkant med fremtidens intelligente løsninger og produkter, som i den grad kommer vores kunder til gode.

Ud over kvalitetskomponenter og yderst kompetente medarbejdere, måler vi også vores høje kvalitet på relevante certificeringer inden for elfaget. Vi er Cerfidan-certificerede. Dette betyder, at vores kvalitetsledelsessystem (KLS) er godkendt til autorisationskrævende arbejde, og lever op til gældende lovgivning fra Sikkerhedsstyrelsen.

Hvis du er nysgerrig på at høre mere om os, eller vil bestille os til en opgave, kan du kontakte os allerede i dag. Vi er altid klar på en uforpligtende snak.